RSS

četvrtak, 5. siječnja 2012.

Božićni paketić iz e.l.f.-a


Dakle za Božić e.l.f. nebi bio e.l.f. da ne nudi izvrsne popuste i besplatan shipping pa je to vrijeme idealno za narudžbu i upotpunjavanje makeup kolekcija sebi ili dragoj prijateljici - ili čak prijatelju ;). Ja sam ubola akciju besplatnog slanja paketa uz poklon iznenađenja i mogu reći da zaista znaju ugodno iznenaditi poklonom svaki puta.
Da ne filozofiram previše evo što sam sve naručila i dobila u paketiću za 15£ (ilitiga oko 135 kn):
P1030954
(Moje isprike unaprijed, fotke su slikane su u lošijem osvjetljenju navečer u gužvi na stolu)
Da počnemo:
Mineral Booster – nijansa SHEER - proziran je i prilagođava se boji vašeg tena; koži daje fini baršunasti finiš. Meni se strašno dopao jer nije pretežak, koža nije zagušena i nema problema sa odabirom krive nijanse, a pošto mi se koža nakon nanošenja tekućeg pudera malo sjaji savršeno matira lice. Također, u opisu proizvoda stoji da je obogaćen vitaminima A, B i E. Dolazi u manjem pakiranju od 0,17oz (5,1 g) po cijeni od 3,5£ ili 31,50kn i većem pakiranju od 0,63oz (17,86 g) po cijeni od 5£ ili 45kn.
P1030958
Corrective Concealer – nešto čemu sam se izuzetno veselila i na kraju me baš razljutilo. Pošto muku mučim sa podočnjacima potrebno mi je nešto da posvijetli te tamne kolutove i do sada sam kupovala Catrice Allround concealer, i čini mi se da ću mu se i vratiti. Koliko prekriva zasad još pokušavam otkriti jer mi se čini da je iskopati i zahvatiti proizvod na kist (ili prst) jednak znanstvenoj fantastici. Toliko je tvrd da me izluđuje. No, ne mislim ga bacati, pozabavit ću se ja s tim još malo. Dakle nježna roza nijansa trebala bi prekriti tamne kolutove ispod očiju, zelena neutralizirati crvenilo, i bež boje naravno prekrivaju sitne mrlje i nepravilnosti. Sa proizvodom dolazi i kistić, koji je neupotrebljiv, s obzirom na nepostojeću mekoću proizvoda. Cijena je 3,5£ što je opet 31,50kn.
P1030974
Eyelid Primer – nijansa Champagne. Imam dosta masne kapke pa mi za sjenilo uvijek treba dobra podloga i priprema jer mi se u protivnom sjenilo počne vrlo brzo nakupljati u pregibima. Sama nijansa zbog pakiranja činila mi se da će biti možda pretamna ali nije, već sam ga u nekoliko navrata imala na kapcima i bez ikakvog sjenila. Baza je preživjela čak i jedno spavanje (da znam sram me bilo) i ujutro i dalje bila na kapcima. Lako se nanosi, fino razmazuje i dugo traje a s obzirom na cijenu od cijele 1,5£ ili 13,50kn mislim da se svakako isplati.
Photo 20.12.2011. 21 07 16

Studio Mascara Primer – ne želim više nikad bez ovog primera. Pošto po prirodi imam malo dulje i uvijene trepavice, sam primer mi je dovoljan bez uvijanja. Fino rasčešlja, izdužuje i daje volumen trepavicama. Kažu da nakon nanošenja primera treba pričekati da se posuši. Ne znam eto ja nanosim prvi sloj maskare i prije toga... ono što mi je super je da i kad mi je maskara već malo isušena, uz primer trepavice svejedno budu guste i izdužene. Cijena proizvoda je 3,5£. Sasvim pristojno.
Photo 20.12.2011. 21 05 38
Daily brush cleaner – anti-bakterijski sprej koji služi da se kistovi očiste i dezinficiraju između dva nanošenja. Naravno, svejedno je kistove potrebno i temeljito oprati ovisno o tome koliko često ih koristite. Dolazi u bočici od 250ml po cijeni od 2,45£ što bi bilo nekih 22kn i po meni je nešto što je super imati pogotovo ako imate osjetljivije lice kao ja pa vam svaka nečistoća ili odstajali proizvod mogu izazvati nekakvu vrstu reakcije na licu.
Photo 20.12.2011. 20 56 19
Ovo zadovoljstvo u jednoj me narudžbi koštalo 15£, uz besplatnu isporuku ali i divne poklone. Dobila sam lak za nokte, olovku za oči, i ono najbolje – mini palete sjenila.
Day To Night Beauty On The Go – dvije mini palete i pripadajuća kutijica koju možete ubaciti u svaku torbicu jer je ultra tanka i uska pa zauzima jako malo prostora. Paletu koja vam odgovara za određeni dan ili priliku samo ubacite u kutijicu i nosite sa sobom. Na svakoj je paleti po 10 sjenila, 2 sjajila i jedno rumenilo. Kombinacije boja su složene tako da je jedna prikladnija za laganiji, dnevni look i druga sa tamnim, većinom sivkastim nijansama i tamnijim sjajilima. O njima ću detaljnije slijedeći puta.
Photo 20.12.2011. 21 29 19
Lak i olovka su ok, zgodno je to što olovka ima mini šiljilo na poklopcu.
Photo 20.12.2011. 21 15 50Photo 20.12.2011. 21 17 53Photo 20.12.2011. 21 26 16
To bi zasad bilo sve, nadam se da nije bilo predugačko :) Jeste li već naručivale sa e.l.f.-a? Kako su vam se dopali njihovi proizvodi?

8 komentari:

Mimi kaže...

Sjenila mi se jako dopadaju,bas su sve jako dobre i nosive boje:)Steta za ovaj corrective concealer,mislila sam da je bas onako kremast i htjela sam ga si narucit:(
Samo nastavi sa postovima:)

lucyfarinelli kaže...

Mislim da sam se njemu uz brush cleaner najviše veselila i baš me razočarala ta tvrdoća... kad sam se spremala za izlazak za Novu stajao je malo na radijatoru i omekšao, i ispalo je da nije toliko loš, ali nema baš nekog smisla - ko bi ga zagrijavao svaki put prije upotrebe -.-

Aurora kaže...

Divne su palete <3 I lak mi se jako dopada :)

lucyfarinelli kaže...

Boje su baš maksimalno iskoristive :) i po prvi put da mi se neka paleta stalno povlači po stolu a da mi uopće ne smeta s obzirom na njene dimenzije ;)

Maybe kaže...

Jedva čekam da mi moje paletice dođu:-) i da ti napraviš swatcheve! :-)

Makeup and more * Šminka i ostalo kaže...

skroz su simpaticne ove mini paletice, bas me zanima malo vise detalja o njima.

lucyfarinelli kaže...

Stižu detalji ujutro :)

Unknown kaže...

ajme bas sam bila nabrijana da si kupim ovu paleticu korektora...nemogu vjerovati da je toliko tvrdo :(( anti-bakterijski spreJ sam vec pikirala :)) na kojem god blogu procitam o e.l.f proizvodima sve cure imaju taj sprej i na svaki post napisem kako si moram kupiti a NIKAKO,uh Boze kako sam ljena :PPP lakic mi je superiska,lijepa boja

http://makeupmaja.blogspot.com/

Objavi komentar