RSS

ponedjeljak, 19. ožujka 2012.

essence liquid eyeliner


Well, here’s my second try with essence… this time I took the essence liquid eyeliner with the new applicator. Apparently in a much cooler design “the liquid eyeliner provides fast drying and long-lasting results both in the classic and the water-proof version. Due to its innovative flock applicator you can apply the eyeliner particularly precisely.” It’s available in non water-proof and water-proof.

Evo i mog drugog pokušaja sa essence tuševima… ovaj puta uzela sam essence liquid eyeliner sa novim aplikatorom. Navodno je ovo nova cool ambalaža, i kao što essence kaže “brzo se suši i daje dugotrajne rezultate. Sa svojim inovativnim aplikatorom tuš se nanosi preciznije.” Dostupan je dakle u ovoj i vodootpornoj verziji.



P3120744

P3120757

P3120747

I have to say, I like the formula more than the last one, but I don’t like the applicator… the tip is a bit too thick to draw thin and precise lines, so i ‘ll still have to look for the right one, or just go and do what I should have done in the first place – buy the L’oreal Carbon Gloss super liner…

Here’s some more pics.

Moram reći, za razliku od prethodnog, formula mi se više sviđa, pigment je jači, ali mi se ne sviđa aplikator… vrh je nekako zadebljan pa opet ne mogu izvući toliko tanku i preciznu liniju sa njim, tako da se moja potraga za pravim tušem nastavlja; ili ću ići napraviti ono što sam trebala odmah u startu – kupiti L’oreal Carbon Gloss super liner… 


Evo vam još par fotki.



P3120751

P3120753

P3120754

2 komentari:

Nanethiel kaže...

probaj Eveline-ov, njega svi hvale =) i ima kistić koliko znam .

lucyfarinelli kaže...

Jel mi vjeruješ da sam bila uvjerena da u Varaždinu nema di za kupiti Eveline, a potpuno zaboravila na Kozmo? Trebam se kazniti :D srećom sutra taman imaju 30% na boje za kosu a ja trebam u nabavu pa ću baš potražiti, thnx :))

Objavi komentar