RSS

srijeda, 4. siječnja 2012.

Jedan zašto... i jedan zato :)

Zašto još jedan blog neke tamo za koju nitko nikad čuo nije..? Čitam neki dan post naše drage Maybe na temu pokretanja bloga za početnike... i vidim u komentarima brdo djevojaka koje nisu imale hrabrosti početi pisati (kao i ja), ili su recimo otvorile korisnički račun prije možda dvije godine i nikad skupile hrabrosti objaviti prvi post (kao i ja). I postavljam si pitanje - pa dobro, zašto ne?! Zašto ne bih podijelila svoja razmišljanja i svoja iskustva sa drugima? Zašto ne bih dala savjet nekom ko zna manje od mene, ili da možda netko i ispravi mene i ja naučim nešto više? Stalno se bojim kritike ko crnog vraga ali ako nastavim živjeti razbijajući glavu sa: "što ako nisam dovoljno stručna/iskusna/kvalitetna/zanimljiva..." i nikad ništa ne probam, teško da ću išta i postići, zar ne? Nova je godina pred nama, možda je i vrijeme da je to Godina Velikih Promjena - promjena na bolje naravno. U mom je životu u zadnjih 9-10 mjeseci ionako vladao apsolutni kaos pa je svaka nova ideja, svaki novi projekt i svaka nova promjena dobrodošla :)

Pa eto, dobrodošli na moj novi blog :)

16 komentari:

Maybe kaže...

Konačno! Dobro nam došla :-)))

lucyfarinelli kaže...

Hvala ti :))) bilo mi je i vrijeme ;)

Mimi kaže...

Dobro dosla u blog svijet:)Samo naprijed s pisanjem!

lucyfarinelli kaže...

Hvala Mimi, malo lupa nervoza još kak će to ići al idemo, korak po korak :))

Anonimno kaže...

Dobro nam došla... Radujem se tvojim novim postovima! :))

lucyfarinelli kaže...

Hvala ti Martina :))

BumBaCicA kaže...

sad si i mene malo gurnula naprijed.. i ja isto razmisljam o pisanju bloga, a nikako da napravim iz upravo tih razloga: imam 18 godina, sta ja znam o tome bla bla bla.. nadam se da cu i ja skupit hrabrosti :)

lucyfarinelli kaže...

Ma kreni, nemoj biti ko ja, pa da čekaš dok ne postaneš stara koka :P meni je strašno krivo da nisam počela još prije dvije godine, koliko sam možda toga propustila, i koliko dobrog ti to može donijeti :)) nikad ne znaš, dok ne probaš :))

Kristina kaže...

I ja sam isto čitala njen post i prije nekih dva dana sam odlučila otvoriti blog. Iako sumnjam hoće li potrajati i je li dobro kako pišem, ali šta sada. Bitno je krenuti od nečega :)
Dobrodošla! :) Prvi post mi se jako sviđa :D

addtolove kaže...

welcome! :D

Bellen kaže...

Želim ti puno uspjeha s blogom i puno zanimljivih postova!

Aurora kaže...

Dobrodosla :) Odlucih da te pratim najvise zbog ovoga "make up adorer" i "Stephen King respector" :D

lucyfarinelli kaže...

Hvala vam svima na dobrodošlici i pozitivi, baš ste me ugodno iznenadile :))
Aurora - Kinga obožavam od osnovne škole :) i btw sad kad sam pogledala tvoj blog u prvih par postova već sam našla nekoliko svojih omiljenih stvarčica :))

Aurora kaže...

Hehe, bas mi je drago i hvala na followingu :D King je definitivno one of a kind :D

Unknown kaže...

Tako sam i ja nekako krajem prosle god pocela pisati blog. Isto tako nisam imala dovoljno hrabrosti i vjere u sebe. Za sve je zasluzan moj dragi muz,on mi je velika podrska u svemu. Da nema njega vjerojatno nebi ni imala blog,stranicu na fejsu,privatno sminkala... Stalno mi govori ti to mozes i ti to znas. S tim njegovim rijecima sam stvarno shvatila da ja sve ovo mogu i da mi ide. U zivotu stalno ucis nesto novo pa tako i za sminku,trudim se biti u toku i podjeliti svoje znanje s drugima :))Drago mi je da te pratim i vjeruj mi draga postovi su ti ODLICNI :)) isla sam od zadnje objavljenog do ovoga prvog,samo tako nastavi. JEDVA CEKAM NOVE POSTOVE :)
http://makeupmaja.blogspot.com/

lucyfarinelli kaže...

@Maja: Hvala ti puno puno :*** ne trebam ti ni govoriti znaš i sama koliko znači nečiji kompliment, pohvala ili samo odobravanje kad se upustiš u ovakvo nešto :)) želim i tebi i sebi uspješne godine blogganja koje su pred nama ;)

Objavi komentar