RSS

četvrtak, 9. veljače 2012.

Bourjois Volume glamour MAX DEFINITION


Dakle, odem ja sa svojom najdražom Ines u Müller, nadobudno vjerujući da ćemo zaista otići kući samo sa mačjom hranom. Zbilja znam biti naivna :D

Na polici mi je za oko zapela velika Bourjois reklama i redovi Bourjois Volume glamour MAX DEFINITION maskare u pakiranju boje ciklame, a svaka izgleda ko mali ćup. Neodoljivo! I to za sasvim prihvatljivih 69,90kn...

Maskaru sam na kraju dobila od Ines na poklon (hvala ti Ina još jednom!), i jedva dočekala da je isprobam jer se već godinama držim MF 2000 Calorie maskare i do sada je ni jedna nije zasjenila, bar od ovih maskara koje su u cjenovnom rangu do 100-tinjak kn. Mogu vam reći da me oduševila!

P2090002

P2090004

P2090016

Dakle, četkica je velika, gumirana, sadrži preko 500 dlačica koje garantiraju maksimalni volumen (kaže reklama i do 8x) i definiciju svake trepavice bez grudica. Vrh četkice je specijalno zaobljen sa dodatnim dlačicama kako i one najmanje trepavice u kutevima očiju nebi ostale zapostavljenje. Navodno traje do 16h međutim njenu postojanost tek treba testirati. Njena formula sastoji se od prirodnog voska, obogaćena sastojcima koji povećavaju volumen trepavica te sadrži vitamin E i provitamin B5. Također bi trebala biti povoljna za osjetljive oči i za osobe koje nose leće.

P2090017

P2090020

I evo kako to izgleda najprije bez maskare, zatim sa jednim slojem, i na kraju sa dva sloja maskare:

P2090024 P2090031 P2090034

I, kako vam se čini? Meni se na prvu jako dopala, jedva čekam da testiram njenu izdržljivost :)
Hoćete li je i vi isprobati?

11 komentari:

Maybe kaže...

wow, koji efekt! Do sad nisam imala niti jednu njihovu maskaru, ali sada bi mogla razmisliti. Volim ove četkice, fakat su moćne!

Anaviglam beauty blog kaže...

Kupila, isprobala i zadovoljna! Postojana je i više do 16h jedina je muka ako staviš tri sloja poput mene kasnije za skidati....

lucyfarinelli kaže...

Do sad sam bila razočarana nekim njihovim maskarama koje sam isprobala pa sam bila malo skeptična, ali evo zaista mi se sviđa :)

Inače koristim trenutno nekakav Müllerov odstranjivač šminke posebno za osjetljive oči sa aloe verom i košta smiješnih 10kn a dugo mi traje jer ga ne treba puno, skida ko veliki :) napravim recenziju, ako kome pomogne ja sam sretna :)

Mimi kaže...

odlicno,ono efekat je bas primjetan,nisam do sad ni jednu od njih probala,ali ovu hocu sigurno

inamina kaže...

Maskara je prava carica! Izgled simpatičnog ćupića ciklama boje, ma presavršeno. Odličan omjer korisnog i uloženog :). I doslovno 5 min utroška vremena za 2 jaka sloja, ma bolje ne može.

inamina kaže...

Definitivno je vrijedilo isprobavati u 3 ujutro, zar ne Mirta? :)

lucyfarinelli kaže...

Lol ja u dva ujutro stavljam maskaru, evo neko da gleda reko bi vidi ovu nije normalna ;)

Kristina kaže...

Još je nisam primjetila na policama :) Obožavam pink stvari :D Vidjela sam u zadnje vrijeme puno recenzija raznih maskara tako mi se jako teško odlučiti koju bi prije isprobala :D

lucyfarinelli kaže...

Evo ja sam ovaj put nasjela na ambalažu a četkica je presudila :)

cupcakezg kaže...

Jako dobra! Imam ultra kratke trepavice od kojih je teško napraviti čudo, pa čudo nisam ni očekivala, i stavila sam tri sloja. Vrlo solidno izduženje i volumen, za tih 69,90 pogotovo. Definitivno je uzimam opet :) E sad, kako će biti sa skidanjem ta tri sloja, to tek treba vidjeti, ali ako moje maramice zakažu (a nešto mi govori da hoće) idem sutra do mullera po taj njegov odstranjivač koji hvališ, a za 10kn se zbilja isplati :))

lucyfarinelli kaže...

Jako mi je drago čuti da si zadovoljna maskarom :))

Objavi komentar