RSS

utorak, 14. veljače 2012.

LE Revoltaire by CATRICE


Catrice nam priprema poslasticu na proljeće, te su nam dali da zavirimo u nadolazeću LE kolekciju!


Revoltaire želi da otkrijete ono što biste zaista htjele biti; da budete jedinstvene, svoje, da odbacite tradicionalno, izađete iz zone komfora i poigrate bojama, te otkrijete nove strasti  :) ponuditi će vam mogućnost kombiniranja prirodnih smeđih, diskretnih zelenih, strogih sivih i mekih nude nijansi sa žarkom koraljno rozom, toksičnom zelenom... da vas potakne na potpuno nove kombinacije boja!

Kolekcija, ili bar njena ideja čini mi se jako interesantna - naravno mislim da nitko neće imati roze obrve ;) ali definitivno ne volim nekakve okvire u koje nas se rado voli trpati, tako da ću veseljem ću dočekati tu kolekciju koja bi trebala stići na police u (još dalekom nam) travnju.

Kako se vama čini ta ideja? Mislite li da bi mogle nositi takve kombinacije boja? :)

2 komentari:

inamina kaže...

Jedva čekam! Žarko koraljno roza - my favorite colour, znam i nijansu: 210 Kiss Kiss Hibiskuss. Teško bude se strpiti do travnja.
Btw, jako sam zadovoljna s ruževima jer su dosta vlažni, a opet matirani (govorim o jakim nijansama), za razliku od famoznog Loreala, pa mi spucaju usnice nakon 3h nošenja :(
I još jedna veliiiika prednost, nijanse ruževa. One nijanse koje nikad nisam mogla pronaći (neke bi uvijek bile presvjetle, neke pretamne), Catrice ima! Za sad sam kupila 4 nijanse i sve ih svakodnevno koristim sa velikim zadovoljstvom.

inamina kaže...

Kupila Kiss Kiss Hibiskuss - aaaaaaaaa predobra nijansa! Jedva čekam da ti pokažem :)

Objavi komentar