RSS

srijeda, 15. veljače 2012.

got2b smooth and chic anti-frizz lotion


Jeste li i vi ovih dana naelektrizirani kao ja? Neki dan sam šokirala konobara u kvartovskom kafiću kad mi je vraćao sitne, rasuli su se po podu koliko jako ga je drmnula struja :D nadam se da mi se neće ubuduće osvećivati lošom kavom ;) mačak i ja kad se dodirnemo samo što ne zaiskri, da ne spominjem zatvaranje vrata od auta, a kosa mi leti na sve strane, lijepi mi se za lice… uglavnom nije baš zabavno.

Schwarzkopf got2b smooth and chic anti-frizz lotion  je losion koji koristim kod sušenja kose (jer sam vrlo lijena za peglanje kose nakon svakog pranja a za neko pošteno feniranje imam dvije lijeve ruke) i posebo u danima kada mi kosa ovako naelektrizirana leti na sve strane.

P2140199

P2140196

P2140188

Pakiranje mi je samo po sebi preslatko. Dolazi u bočici od 200ml kojih usput dugo traje jer je za jednu upotrebu dovoljno jednom ili dva puta istisnuti losion kroz pumpicu, a pošto nije ni pregust ni prerijedak teško da će vam iz njega izaći previše proizvoda. Iako imam dugu i gustu kosu, kod sušenja mi je dosta da losion istisnem na dlan dva puta i rasporedim po kosi.

P2140185

Što piše na pakiranju? Oblikuje, zaglađuje, kontrolira statički elektricitet kose i omogućuje zadivljujući sjaj i mekoću kose. Štiti od štetnog utjecaja sušila za kosu i sadrži UV zaštitu.

P2140200

P2140202

P2140195

Kosa je nakon nanošenja losiona zaista meka, lagana, puno se lakše češlja i oblikuje i daje joj sjaj, a statički elektricitet bitno je umanjen. Osim toga kosa diiivno miriši :) nažalost, ne sjećam se točno cijene ali nešto mi kaže da je bila oko 38kn...

Jeste li već isprobali ovaj anti-frizz? :) Imate li i vi problema sa statičkim elektricitetom? Kako ga rješavate..?

8 komentari:

Maybe kaže...

Ovo je super, meni bi itekako trebao! Moram ga nabaviti!

lucyfarinelli kaže...

Ja ga volim prije svega jer mi bude prva pomoć kad ne feniram kosu, pa da ne strši i zato jer mi divno miriši... doduše, nije da radi čuda kod statičkog elektriciteta, ali ga definitivno umanji :)

Mimi kaže...

super je,probala sam,omeksa mi fino kosu pa posto je jako duga lakse se isfenira,a i miris mi se svidja:)

inamina kaže...

Statički elektricitet? Kaj je to, nekaj za jesti? Šalim se. Svi problemi također prisutni i kod mene. Žao mi je mačka...ma ni svjetla više ne trebam kolko se iskri. Nisam isprobala ovaj antifriz, al baš bi mogla.
A onaj novi šampon od pamuka protiv masne kose...čak i kad je mokra kosa, leti na sve strane. Šampon je dobar, ali magnet za iskrice :)))
Btw, ova slika s prstima mi je prva zapela za oko... :)))) ahahahahahahh

lucyfarinelli kaže...

Ina sram te bilo :P nisam razmišljala uopće o tome pa mi je valjda zato promaklo :D

lucyfarinelli kaže...

Možda bi trebala napomenuti da nije za cure kojima se kosa jako brzo masti jer bi im se mogla od ovog losiona zamastiti još brže...

inamina kaže...

Eh, onda nije za mene :(

Lia's Beautyland kaže...

E super, baš mi treba takvo nešto pošto mi se kosa elektirzira ko luda -.-'

Objavi komentar