RSS

četvrtak, 23. veljače 2012.

PANTENE PRO-V aqua light spray


Sori cure oborila me u krevet očajna prehlada za vikend i tek sam danas uspjela doći k sebi :)

Skupo sam platila subotnji izlazak ali sam bar imala priliku testirati kupljeni PANTENE PRO-V aqua light spray ;) čitajući recenzije najviše su me se dojmili komentari da sprej ubija mirise i naravno, morala sam ga kupiti da se uvjerim i sama. Kako ja nisam pušač a većina mojih frendica puši, nemam baš puno izbora i obično se krećemo po zadimljenim mjestima. Ono što me najviše iznervira je naravno kosa koja nemoguće upije sav taj smrad od dima i nikako da se provjetri, a ako sam kosu taman svježe oprala ne pada mi na pamet još par dana prati je ponovo jer mi se kosa ne masti.

P2090151

Dakle, subotu sam provela od ponoći pa do skoro 5 ujutro u najzagušljivijem prostoru ikad, u kojem je dozvoljeno pušenje. Naravno da sat vremena “luftanja” do doma nije značilo apsolutno ništa. Tuš je ubio smrad i prljavštinu koja se uvukla u kožu. Znate ono kad se čisti i mrtvi umorni ušuškate u posteljinu..? Inače obožavam taj feeling ali kad vam jučer oprana kosa smrdi ko da ste čistile pepeljare s njom, nekako vam ubije taj gušt. ALI -  zato je tu bio Pantene i ovaj puta spasio stvar <3 doduše da ubijem onoliki smrad trebala je izdašna količina spreja ali prvi puta sam nakon izlaska legla u krevet a da se nisam durila sama sebi :P

P2090156

Sa svojom  ‘dual phase’ formulacijom osigurava lakše raščešljavanje uz pomoć sastojaka u gornjem dijelu boce, dok sastojci u donjem dijelu boce donose laganu njegu i trenutačnu glatkoću. Što sam se također uvjerila u nedjelju ujutro, jer sam trebala raščešljati kovrče koje sam imala u subotu i koje su se spetljale dok sam spavala… već sam se psihički pripremala na bol - al eto sprej sam lagano raspršila po kosi i počešljala se bez problema :)

P2090158

Sprej se može koristiti svakodnevno, na mokroj ili suhoj kosi i nije ga potrebno ispirati.

Čini mi se da je ovo početak jednog divnog prijateljstva - mali ide pravac u moju torbu, da može biti tu za mene kad god ga zatrebam ;)

Hoćete li ga i vi isprobati? :)

6 komentari:

Lia's Beautyland kaže...

Imam šampon i regenerator iz ove linije koji su mi odlični, sljedeći put kupujem i ovo! :)

lucyfarinelli kaže...

ja jedva nađem šampon koji mi odgovara pa ga se dugo držim ko pijan plota, zato nisam još probala šampon, ali mislim da hoću... :) a regeneratore sam davno nekako zamijenila maskama, više mi omekšaju kosu.

al ova stvarčica je super <3

nail crazy kaže...

otkad sam ga prvi put vidila kod maybe, pivan kako ću ga kupit... još čeka :-(
to defitinitivno treba ispravit :-D

lucyfarinelli kaže...

:D i ja sam prvo kod nje vidjela recenziju, onda me i počelo zanimati :D

mimikatepupu kaže...

vec dugo ga zelim isprobati...cekam samo da potrosim avonov ... :)

lucyfarinelli kaže...

Ma neće ti biti žao :)) pa makar samo zbog toga jer diiivno miriši <3

Objavi komentar