RSS

utorak, 28. veljače 2012.

Oriflame Beauty Eyebrow Kit


Majka mi je na nečiji nagovor preko Oriflame kataloga uzela set za obrve međutim žena nije uopće znala što i kako s time, a pošto je jedna od onih prezaposlenih nemam-ja-vremena-za-toliko-dotjerivanja žena, set je naravno završio u mojim rukama.

Što kaže Oriflame?

Oriflame Beauty Eyebrow Kit/Make-up set za obrve

Kompaktni set za savršeno definirane obrve prirodnog završnog izgleda. Nikad nije bilo lakše imati profesionalno oblikovane obrve. Sadrži 2 smeđe nijanse sjenila za obrve koje možete miješati, 2 kista i vosak za fiksiranje.
Cijena: 75kn.

P2090144

P2090123

P2090125

P2090131

P2090137

Popis sastojaka:
MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, POLYBUTENE, POLYETHYLENE, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, ETHYLHEXYL OLIVATE, CERA ALBA, SILICA DIMETHYL SILYLATE, PHENOXYETHANOL, RICINUS COMMUNIS OIL, CAPRYLYL GLYCOL, LECITHIN, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ISOPROPYL MYRISTATE, POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE

Meni je cijena malo previsoka s obzirom da i essence i catrice imaju dovoljno dobar set za puno nižu cijenu, s time da je catrice set vrlo sličan (bar ambalažom-nisam još imala prilike isprobati nijanse); jedina je razlika u tome da ovaj set dolazi sa voskom za fiksiranje.

Da li ste ispobale ovaj set? Koje vi proizvode koristite za oblikovanje? Da li vam je draža olovka..?

Ljubim vas sve, i hvala što me čitate ;)

2 komentari:

Anelehmakeup kaže...

ja koristim smeđu oloku kad želim više definirane obrve a za svki dan malo smeđeg sjenila i počešljam ih samo.a nikako da si kupim prozirnu maskaru da ih fiksiram na jedno mjesto :)
pls pogledaj moj blog,počela sam prije nekih mjesec i pol
http://anelehmakeup.blogspot.com/

lucyfarinelli kaže...

ja sam isto prije koristila olovku, ali kad sam prvi puta kupila essence set za obrve skužila sam da mi je puno lakše baratati kosim kistom pa sam nekako olovku skroz izbacila iz upotrebe :)

zavirila sam na tvoj blog već danas popodne i zapratila :))

Objavi komentar