RSS

srijeda, 1. veljače 2012.

Clean & Clear Deep Cleansing Lotion


Sori drage moje, nešto zakazujem zadnjih dana ali nije namjerno...
Već je prošlo deset mjeseci koliko sam bez posla, i u ovoj divnoj državi kad šalješ molbe i javljaš se na more natječaja budeš sretan ako se netko kroz mjesec-dva sjeti da ti uopće javi da nije zainteresiran…

stress-copy

ALI :) evo napokon su se neke stvari počele događati, hodam po intervjuima, testiranjima i nervozno iščekujem rezultate, držite mi fige ;)

Stres doduše ostavlja ružne tragove na meni; osim standardnog prejedanja lice mi poludi, pa ga uopće ne želim dodatno opterećivati, čistim i njegujem i nadam se da će se oporaviti što prije… Uzela sam peeling gel za pranje lica na preporuku naše Maybe i zasad sam zadovoljna jer nije izazvao nikakve alergijske reakcije za što mogu samo reći yaaay! Još jedna stvarčica koju naprosto obožavam je Clean & Clear Deep Cleansing Lotion za osjetljivu kožu.

P1310084

P1310087

Kad pomislite da ste očistile lice, ovo čudo će vam dokazati da uvijek postoji još prljavštine koja se uvukla negdje duboko u pore ;). Doduše ima alkohola u sebi tako da ako kao i ja ne možete prištić ostaviti na miru i nesvjesno od njega napravite manji krater na licu, moram odmah reći – peče ko vrag, ali samo taj tren kad dođe u doticaj sa osjetljivim i iziritiranim područjem. Međutim svaki prištić puno puno brže posuši i nestane. Sad je već u novoj ambalaži, ovu mi je poklonila moja draga prijateljica kojoj je losion stajao kod kuće i skupljao prašinu, na čemu sam joj jako zahvalna :). Čistim lice s njim na način da na vaticu stavim malo losiona i s njom prođem cijelo lice, posebno T-zonu gdje mi se malo masti lice pa se nečistoća tu najviše voli sakupiti. Iako je namijenjen osjetljivoj koži, može je dosta isušiti pa je najbolje započeti čišćenje lica jednom dnevno i vidjeti kako koža reagira, i ako sve bude ok, probajte povećati na 2x na dan. Također sprečava nastanak novih prištića. Jeste li ga već isprobale?
(Sastojci: Aqua, Alcohol Denat, Salicylic Acid, Camphor, Eucalyptus Globulus, Mentha Piperita, Benzoic Acid, Parfum, Limonene, Cl 42090)

Za kraj pozdrav od mene i mog malog partnera koji me prati ko sjena što god radila ;)

photo (1)

3 komentari:

Bellen kaže...

Nadam se da ćeš uspjeti dobiti posao! Sretno! Mačka je preslatka! :)

Mimi kaže...

Drzim ti fige za posao:)Probala sam te Clean and clear ali meni su jednostavno bili prejaki jer je moja koza sva "svilena" i rijetko sto joj odgovara:(a za isusivanje pristica u apoteci kupim sumporno mlijeko i uvece natopim pristic i bas brzo isusi:)

lucyfarinelli kaže...

Hvala cure :)
Ja sam nekad u apoteci kupovala onaj klindamicin gel za akne koji mi je bio savršen ali ne znam zašto su ga povukli :( Postoji i tekući međutim nema mi isti efekt na koži :/

Objavi komentar